Kurssit ja koulutukset

Koirapalvelu Vihmerä tarjoaa erilaisia kursseja ja koulutuksia tavalliselle koiranomistajalle, joka haluaa sosiaalistaa ja virikkeistää koiraansa. Tavoitteena on tukea koiranomistajan arkea ja parantaa koiran ja ihmisen kommunikaatiota ja yhteistyötä.

Jaan koiranomistajille uusinta, tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa tietoa koirasta ja kouluttamisesta. Toivon omalta osaltani lisääväni koiralähtöisen kouluttamistavan käyttöä tavallisten koiranomistajien keskuudessa. Koulutuksissani koiraa koulutetaan positiivisesti vahvistamalla - palkkaamalla - ja rankaisuista pyritään eroon.

Vihmerä on hyvän mielen koirakoulu, jossa koiranomistaja saa kannustusta ja tukea tavoitteissaan ja ongelmissaan.

Facebookissa nyt Vihmerän asiakkaille oma koirankoulutuskeskusteluryhmä! Pyydä mukaan :)

Kurssivalikoimasta löytyvät mm. seuraavat koulutukset:

 

TOKOAGI

Tokoagi on laji, joka sopii pennusta veteraaniin. Se on turvallinen ja leikkimielinen laji, jossa harjoitellaan koiran kieltä ja yhteistoimintaa koiran kanssa. Se kehittää ohjaajan koulutustaitoja monipuolisesti. Tokoagissa edetään taso kerrallaan, esikoulusta gymnaasiin, kursseilla 1-5. Eri tasoja voi tenttiä, jos on kiinnostunut harrastamaan tavoitteellisesti. Tenttiminen ei ole pakollista, vaan tasolta toiselle voi edetä ilman suorituksiakin. Toisaalta, korkeimmalla tasolla häämöttää se koiran ylioppilaslakki - eikä tämä ole vitsi!

Hinta

Kurssin hinta  4 X 60 min 80 e, sis. alv.24 %. Vapaaehtoinen tentti 10 e.

 

PENTUKURSSI

Kenelle:

Pentukurssille toivotetaan tervetulleiksi kaikenrotuiset, iältään luovutusikäiset tai alle 12-kuiset pennut. Sopii kuitenkin koiran ensimmäiseksi koulutukseksi missä iässä tahansa tai ensimmäisen koiran omistajalle. Kurssille voi osallistua koko perheen kanssa.

Sisältö:

Luopuminen, lähelläpysyminen, hihnassa kulkeminen, kontakti, rauhoittuminen, kohtaamiset. Käsitteet vahviste, ajoitus ja kriteeri. Kohdetyökaluihin tutustuminen.

Hinta: 90 e,  sis alv 24 %. Sisältää sähköisen pentuohjeen, pentukurssiluentomateriaalin sekä kirjalliset koulutusohjeet ja 5 käytännön harjoituskertaa.

 

PERUSTAIDOT

Kenelle: Kurssi sopii kaikille koirakoille pennusta veteraaniin, pentukurssin jälkeen seuraavaksi kurssiksi tai aikuisen koiran taitojen hiomiseen, veteraanin virkistämiseen. Erinomainen kurssi myös tukikoirakoulutuksessa oleville koirakoille. Koko perhe on tervetullut mukaan kurssille.

Sisältö: Kouluttamisen perusteita (ajoitus, kriteeri, vahviste), hihnassa kulkeminen, luoksetulo, kohtaamiset, peruskäskyjä ja arjessa tarvittavia hyviä käytöstapoja (tervehtiminen, käsitteleminen, rauhoittuminen, odottaminen).

Hinta:

90 e (sis.alv 24 %)

Sisältää 5 tuntia ryhmäohjausta sekä sähköisen koulutusmateriaalin

 

HIHNAKÄYTÖSKOULU

Kaikille koirille ja omistajille keinoja kauniisiin kohtaamisiin; 

Lähellä pysymistä, kontaktia, hihnankäyttötekniikkaa, palkkaustekniikkaa, kontrolloituja kohtaamisia ja ohituksia. Korvaavia käytöksiä pulmapaikkoihin.

Jos koira räyhää hihnassa, on hyvä valmentautua ensin yksityisohjauksessa.

Hinta:

90 e, sis. alv 24 %

 

Koulutusta on tarjolla mm. Joensuun kantakaupungin alueella, Enossa ja Jakokoskella. Vihmerä tarjoaa palveluitaan myös tilauksesta: kasvattaja voi tilata pentueelleen suunnitellun pentukoulutuspaketin, rotujärjestön alaosasto vaikkapa naksutintunnin tai rallytokoa ja kaveriporukka vesipelastuksen alkeet -opetusta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarvitsemasi koulutuskokonaisuus!

Irene

Tutustu kuvagalleriaan

Tarinoita ystävyydestä